Kleurrijke identiteit De Bascule PI-scholen

Opdrachtgever: René Hendriks, algemeen directeur De Bascule PI-scholen

Onderscheidende en unieke logo’s in frisse kleuren met uitstraling – leren is leuk! Zo’n uitstraling past bij De Bascule PI-scholen.

Rene’s vraag
Laat ons onderscheidend vermogen zien. Met die opdracht ging Budelinc samen met René aan de slag voor De Bascule PI-scholen. Dit bestuur biedt met vijf scholen onderwijs(zorg) aan kinderen die belemmerd worden door gedrag en/of psychiatrische problemen en probeert ze plezier in leren te laten (her)ontdekken. De scholen zetten het kind centraal, bieden onderwijs en zorg op één plek en werken volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Onze oplossing
Samenwerking, veilig en dynamisch, rust, plezier: allemaal bepalend voor de identiteit van De Bascule PI-scholen. Die zie je terug in de visuele identiteit die wij ontwikkelden: fris, uitnodigend en herkenbaar. Elke school kreeg een eigen logo en kleurenpalet die aansluit bij de herkenbaar van De Bascule PI-scholen. De ‘ringen’ verbeelden de centrale plek van het kind; onderwijs dat aansluit bij wat het kind nodig heeft en de academische onderzoeksfunctie. Zo geeft de huisstijl het verhaal van De Bascule PI-scholen weer.

Werken met Budelinc betekent dat je samen tot de beste oplossing komt.

René Hendriks, algemeen directeur De Bascule PI-scholen

Welke diensten heeft Budelinc geleverd aan De Bascule PI-scholen?
Concept | art direction | ontwerp en vormgeving