Vernieuwende communicatie voor Aloysius

Opdrachtgever: Marja van den Ouden, directeur HRM & Communicatie Aloysius Stichting

Als vaste communicatiepartner van de Aloysius Stichting – 3500 leerlingen, 1000 medewerkers en 50 locaties in Nederland – adviseren wij over interne en externe communicatie.

Marja’s vraag
Aloysius werkt met een vast team van eigen communicatieprofessionals en externe adviseurs. Daar is Budelinc er één van. Als innovatieve onderwijsorganisatie is Aloysius steeds op zoek naar vernieuwende oplossingen in communicatietechnologie, waarin Budelinc adviseert. Aan ons de vraag om de profilering als expert in speciaal onderwijs maximaal te bekrachtigen. En dat doen we graag!

Onze oplossing
Websites die goed smoelen, een vormgevingsontwerp om de verhalen van Aloysius online te delen, intranet dat uitnodigend is of een inspiratie- en ontwikkelingsplatform: het zijn voorbeelden van onze bijdragen aan de communicatieaanpak van Aloysius. We maken ook een inspirerend jaarmagazine en helpen scholen bij hun (visuele) profilering naar ouders en samenwerkingspartners. De rode draad: bijdragen aan de verbinding die Aloysius maakt met medewerkers, leerlingen, ouders en partners.

De Aloysius Stichting werkt al vele jaren samen met Budelinc. Aloysius heeft door deze samenwerking een mooie, strakke en herkenbare huisstijl. Budelinc denkt kritisch mee, waarbij toekomstige producties en het grotere geheel goed in de gaten worden gehouden. Er is veel oog voor detail, de samenwerking is prettig en de opdrachten worden conform planning geleverd.

Ed Polderman, communicatiemedewerker

 

Welke diensten heeft Budelinc geleverd aan De Aloysius Stichting?
Advies | innovatie | concept | art direction | ontwerp en vormgeving